Ange ditt sökord

Hot

Ölkylare kylbrunn

495 kr

Denna kylbrunn är helt perfekt att ge bort i present till pappa, pojkvän eller någon annan som vill ha sina öl väl kylda. Det kan ju vara ett problem att få plats med drickor och öl i den vanliga kylen eftersom maten har en mer given plats där. Varför inte använda kylan som finns i marken och få perfekt kyla på öl och andra drickor?. I Denna kylbrunn får det plats ett hela 24 burkar och en vinflaska. Denna ölkylare är tillverkad i återvunnen plast och kräver ingen el för att kyla ner burkarna, nu snackar vi miljövänligt. Den som får denna present kommer verkligen ha nytta av den på sommaren då värmen gassar eller när sommarfesterna sätter igång.

Hur fungerar en ölkylare/ölbrunn

En kylbrunn är enkel. Den tar vara på kylan som finns i marken för att kyla ölen. Du gräver ett hål där du stoppar ner den vattentäta hinken. Hinken har sedan ett vattentätt lock och en inredning som du enkelt kan lyfta ur och i. I inredningen kan du sätta ölen eller de drickor som du vill kyla. Sedan stoppar du bara ner inredningen i hinken och sätter på locket. Enkelt och genialt. Det blir även en liten rolig detalj på grillfesten. Vissa använder kylbrunnen för att dölja ölen från frugan.

Hur kall skall öl vara?

En öl skall vara kall, det vet alla. Men hur kall? Olika sorters öl skall ha olika temperaturer. Här kommer några exempel på lämpliga temperaturer:

Ljus lager: ca 7 grader
Mörk lager: ca 8 grader
Vete-öl: ca 8 grader
Ale & Stout: ca 15,5 grader


Till butiken

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Ölkylare kylbrunn”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *